Týdenní menu

    26. 2. – 2. 3. 2018

     

    Pondělí: 26. 2. 2018

    Polévka: Gulášová, pečivo (1)

    1. Kuřecí steak na žampionech, opečený brambor (1)

    2. Zapečené těstoviny s uzenou kýtou, kyselá okurka (3,7)

    3. Caesar salát s kuřecím masem opečeným na česnekovém másle (1,2,3,4,6,10)

    4. Pstruh připravený na bylinkovém másle, brambory ve slupce pečené na soli (4,7)

    Úterý: 27. 2. 2018

    Polévka: Špenátový krém se smetanou, pečivo (1,7)

    1. Vepřové medailonky se sýrovo smetanovou omáčkou, opečený brambor (1,7)

    2. Paprikové lusky plněné mletým masem s rajskou omáčkou, kynutý knedlík (6,7)

    3. Caesar salát s kuřecím masem opečeným na česnekovém másle (1,2,3,4,6,10)

    4. Pstruh připravený na bylinkovém másle, brambory ve slupce pečené na soli (4,7)

    Středa: 28. 2. 2018

    Polévka: Vepřový vývar s masovými knedlíčky (1,3,7,9)

    1. Kuřecí rarášci, bramborová kaše (1,3,7)

    2. Vídeňská hovězí roštěná, rýže (1)

    3. Caesar salát s kuřecím masem opečeným na česnekovém másle (1,2,3,4,6,10)

    4. Pstruh připravený na bylinkovém másle, brambory ve slupce pečené na soli (4,7)

    Čtvrtek: 1. 3. 2018

    Polévka: Italská Minestrone, pečivo (1,3,7)

    1. Grilovaná vepřová žebra s pikantním mangovým chutney, opečený brambor

    2. Smažené květákové placičky s tatarskou omáčkou, pažitkové brambory (1,3,7,10)

    3. Caesar salát s kuřecím masem opečeným na česnekovém másle (1,2,3,4,6,10)

    4. Pstruh připravený na bylinkovém másle, brambory ve slupce pečené na soli (4,7)

    Pátek: 2. 3. 2018

    Polévka: Kuřecí vývar s rýží (1,3,7,9)

    1. Vepřový vrabec s kyselým zelím, houskový knedlík (1,3,7)

    2. Tagliatele s kuřecím masem a rajčatovo bazalkovou omáčkou (1,7)

    3. Caesar salát s kuřecím masem opečeným na česnekovém másle (1,2,3,4,6,10)

    4. Pstruh připravený na bylinkovém másle, brambory ve slupce pečené na soli (4,7)

     

    Menu 1 nebo 2 /polévka + hotovka/ 103,-Kč, cena za hotovku 85,-Kč.

    Menu 3 /polévka + hotovka/ 123,-Kč, cena za hotovku 105,-Kč.

    Menu 4 /polévka + hotovka/ 128,-Kč, cena za hotovku 110,-Kč.

    Podáváme od pondělí do pátku, od 11.00 hod. do 14.00 hod.

    Pro zasílání týdenního menu na váš e-mail stačí napsat zprávu na: info@pensionviola.cz